Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Фадил Зендели Пратеник Собрание на Република Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на родители Апартман - 60 м2 Гостивар - 1/3 Стекнување со наследство
Недвижен имот Имот на родители Куќа - 450 м2 Гостивар - 1/3 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Земјиште - 1077 м2 Маврово,Ростуше 2012 1/4 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 600.000,00 Шевролет Орландо 2012/2012 Стекнување со договор за купопродажба
Долгови Личен имот Кредит 10.000,00 евра 2012 2017

 Назад