Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Фадил Зендели Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на родители Апартман - 60 м2 Гостивар - 1/3 Стекнување со наследство
Недвижен имот Имот на родители Куќа - 450 м2 Гостивар - 1/3 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Земјиште - 1077 м2 Маврово,Ростуше 2012 1/4 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 600.000,00 Шевролет Орландо 2012/2012 Стекнување со договор за купопродажба
Долгови Имот на брачен другар Кредит 920.000,00 2019 10 години
Долгови Личен имот Кредит 10.000,00 евра 2012 2017
Долгови Личен имот Кредит 920.000,00 2019 10 години

 Назад