Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Илија Николовски Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на брачен другар Куќа 1.200.000,00 денари 100 м2 Делчево 1990 1/2 Стекнување со наследство
Недвижен имот Имот на брачен другар Стан 2.500.000,00 денари 59 м2 Скопје 2001 - Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Личен имот Земјиште 1.335.093,00 денари - Општина Пехчево 2006 - Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Куќа 300.000,00 денари 80 м2 Општина Пехчево 2006 1/2 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Стан 4.100.000,00 денари 85 м2 Скопје 1997 - Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 639.106,00 Тојота Јарис -/- Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 90.000,00 денари Цитроен Пикасо 2003/2003 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Уметнички и колекционерски предмети 10.000,00 денари Уметнички слики -/- Стекнување со договор за купопродажба
Банкарски депозити Личен имот Девизна штедна книшка EUR 2.650,00 Комерцијална банка 2005 Стекнување на друг начин

 Назад