Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Лилјана Кузмановска Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на брачен другар Земјоделско земјиште - 3.000 м2 Демир Хисар - - Стекнување со наследство
Недвижен имот Имот на брачен другар Куќа 3.600.000,00 денари 190 м2 Битола - - Стекнување на друг начин
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 150.000,00 денари Фиат Пунто 2001/2001 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 400.000,00 денари Фолксваген Пасат 2008// Стекнување со договор за купопродажба
Банкарски депозити Имот на брачен другар Денарски депозит денари 600.000,00 Халк банка - Стекнување на друг начин
Долгови Личен имот Кредит 300.000,00 денари 2014 8 години
Долгови Личен имот Кредит 440.000,00 2019 95 месеци

 Назад