Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Мирсада Емини Асани Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на родители Земјиште 2.400.000,00 денари 1 хектар село Чегране, Гостивар - - Стекнување со наследство
Недвижен имот Имот на родители Куќа 5.000.000,00 денари 150 м2 село Чегране, Гостивар - - Стекнување со наследство
Недвижен имот Имот на родители Куќа 6.000.000,00 денари 500 м2 село Чегране, Гостивар - - Стекнување со наследство
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 150.000,00 денари Фолксваген Голф 3 1994/2001 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 340.000,00 денари Фолксваген Голф 5 2004/2015 Стекнување со договор за купопродажба

 Назад