Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Кети Смилеска Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 300.000,00 денари Опел Астра 2004/2016 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 150.000,00 денари Хјундаи Ацент 2006/2006 Стекнување со договор за купопродажба
Долгови Имот на брачен другар Кредит - - -
Долгови Личен имот Кредит - - -
Долгови Личен имот Кредит - - -
Долгови Личен имот Кредит - - -

 Назад