Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Трајчо Димков Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на родители Земјоделско земјиште 100.000,00 денари 2.000 м2 село Чардаклија, Штип - / Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 123.600,00 денари Фолксваген Пасат 2006/2018 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 90.000,00 денари Дачиа Логан 2005/2005 Стекнување со договор за купопродажба
Долгови Личен имот Кредит 300.000,00 денари 2014 -
Долгови Личен имот Кредит 430.000,00 денари - 60 месеци
Друг имот Личен имот куќа на ул.Балканска бр.5,Штип 1.230.000,00 денари Стекнување на друг начин

 Назад