Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Благоја Деспотоски Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на брачен другар Стан 3.000.000,00 денари 58 м2 Скопје 2001 / Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Земјоделско земјиште 1.500.000,00 денари 3 хектари село Јагол, Кичево 2002 / Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Куќа 2.000.000,00 денари 66 м2 Кичево 2002 1/2 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Куќа за одмор 1.200.000,00 денари 72 м2 село Кнежино,Кичево 2001 / Стекнување со договор за градба
Недвижен имот Личен имот Стан 3.382.500,00 денари 99 м2 Кичево 2015 - Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 300.000,00 денари Фолксваген Поло 1.4 ТДИ 2006/2009 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 500.000,00 денари Фолксваген Пасат 2007/2011 Стекнување со договор за купопродажба
Банкарски депозити Имот на деца Денарска штедна книшка денари 345.000,00 Комерцијална банка - Стекнување на друг начин
Банкарски депозити Личен имот Денарска штедна книшка денари 530.000,00 Стопанска банка - Стекнување на друг начин

 Назад