Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Зоран Ѓорѓиевски Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Личен имот зграда - 208 м2 Старо Нагоричане 2010 1/1 Стекнување со договор за градба
Недвижен имот Личен имот Земјиште - 6.143 м2 Старо Нагоричане 2010 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Личен имот Куќа - 214 м2 Куманово 2010 1/2 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Стан - 118 м2 Куманово 2011 2/16 Стекнување со наследство
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 180.000,00 денари Фолксваген Пасат 1998/2010 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 240.000,00 денари Фолксваген Поло 2004/2011 Стекнување со договор за купопродажба
Банкарски депозити Имот на брачен другар Денарска штедна книшка денари 234.000,00 - 2014 Стекнување со наследство

 Назад