Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Диме Велковски Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Личен имот Стан 3.000.000,00 денари 65м2 + 5м2 Скопје 2002 - Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Личен имот Стан 5.500.000,00 денари 91 м2 Скопје 2014 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 50.000,00 денари Фолксваген Поло 1997/2010 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 230.000,00 денари Сеат Кордоба 2006/2006 Стекнување со договор за купопродажба
Долгови Личен имот Кредит 5.000.000,00 денари 18.06.2014 30 години

 Назад