Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Ивана Туфегиќ Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на родители Куќа 1.300.000,00 денари 94 м2 Скопје 2016 - Стекнување со наследство
Подвижен имот Имот на сестра Моторни возила 88.000,00 Опел Астра 2008/2019 Стекнување со договор за купопродажба

 Назад