Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Артан Груби Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Личен имот Стан 100.000,00 евра 115 м2 Скопје 2008 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 1.000,00 евра Циторен Ксара 2001/2006 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 1.000.000,00 Ауди А6 2011/- Стекнување со договор за купопродажба
Банкарски депозити Личен имот дебитна картичка денари 20.000,00 Стопанска банка - Стекнување на друг начин
Банкарски депозити Личен имот Девизен депозит EUR 700,00 Стопанска банка - - недал податок -
Банкарски депозити Личен имот Депозит 138.000 ден Стопанска Банка - Стекнување на друг начин
Банкарски депозити Личен имот Депозит 156.900 ден Комерцијална Банка - Стекнување на друг начин
Банкарски депозити Личен имот Трансакциона сметка 422.873 ден Стопанска Банка - Стекнување на друг начин
Друг имот Личен имот Легализација на надградба на објект 1.000.000,00 Стекнување на друг начин

 Назад