Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Талат Џафери Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Личен имот Куќа 11.000.000,00 денари 340 м2 село Форино, Гостивар 1992 100% Стекнување со договор за градба
Недвижен имот Личен имот Стан 2.131.402,00 денари 46 м2 Скопје 2013 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на деца Моторни возила 120.000,00 денари Фолксваген Буба 1999/2014 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила нема податок Ауди А4 2008/2008 Стекнување со договор за купопродажба
Други приходи Имот на брачен другар Плата 17.000,00 денари месечно
Долгови Имот на фирма Кредит 550.000,00 денари 2016 2023
Долгови Личен имот Кредит 26.500,00 евра 2012 2032

 Назад