Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Благојче Трпевски Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Заеднички имот Градежно земјиште 1.387.440,00 денари 752 м2 Маврово и Ростуше 2016 1/2 - недал податок -
Недвижен имот Заеднички имот Градежно земјиште 1.387.440,00 денари 752 м2 Маврово и Ростуше 2016 1/2 - недал податок -
Недвижен имот Заеднички имот Двор 1.399.125,00 денари 455 м2 Маврово и Ростуше 1991 1/2 - недал податок -
Недвижен имот Заеднички имот Двор 1.399.125,00 денари 455 м2 Маврово и Ростуше 1991 1/2 - недал податок -
Недвижен имот Заеднички имот Куќа 1.180.800,00 денари 64 м2 Гостивар 1993 1/3 - недал податок -
Недвижен имот Заеднички имот Куќа за одмор 1.303.800,00 денари 53 м2 Маврово и Ростуше 1991 1/2 - недал податок -
Недвижен имот Заеднички имот Куќа за одмор 1.303.800,00 денари 53 м2 Маврово и Ростуше 1991 1/2 - недал податок -
Недвижен имот Имот на брат Куќа 1.180.800,00 денари 64 м2 Гостивар 1993 1/3 - недал податок -
Недвижен имот Имот на родители Двор 3.936.000,00 денари 160 м2 Гостивар 1965 1/1 - недал податок -
Недвижен имот Имот на родители Куќа 1.306.875,00 денари 85 м2 Гостивар 1965 1/1 - недал податок -
Недвижен имот Личен имот Поткровје 1.153.125,00 денари 75 м2 Гостивар 2016 1/1 - недал податок -
Подвижен имот Имот на брат Моторни возила 215.250,00 Ауди а4 1995/2014 - недал податок -
Подвижен имот Имот на брат Моторни возила 245.000,00 денари ФАП 13 ФФ 1985/- - недал податок -
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 369.000,00 денари Фолксваген Голф 5 2007/2007 - недал податок -

 Назад