Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Соња Мираковска Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Личен имот Стан 2.281.650,00 денари 53 м2 Скопје 2012 1/1 Стекнување со договор за подарок
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 738.000,00 денари Авео Шевролет 2007/2007 Стекнување со договор за купопродажба
Банкарски депозити Личен имот Девизна штедна книшка EUR 5.000,00 Стопанска банка - - недал податок -

 Назад