Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Алија Камбероски Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на родители Двор 2.000.000,00 денари 90 м2 село Лабуништа - - Стекнување со наследство
Недвижен имот Имот на родители Земјоделско земјиште 10.000.000,00 денари 550 м2 село Лабуништа - - Стекнување со наследство
Недвижен имот Имот на родители Куќа 12.000.000,00 денари 120 м2 село Лабуништа - - Стекнување со наследство
Недвижен имот Имот на родители Пасиште 600.000,00 денари 1.800 м2 село Лабуништа - - Стекнување со наследство
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 500.000,00 денари Цитроен Ц5 2008/2016 Стекнување со договор за купопродажба
Долгови Личен имот Кредит 900.000,00 денари 2014 8 години

 Назад