Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Стојан Миланов Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на деца Објект 140.000,00 денари 80 м2 Кратово 2006 1/1 Стекнување со договор за градба
Недвижен имот Имот на деца Пасиште 100.000,00 денари 1.536 м2 Кратово 2006 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Имот на деца Стамбена зграда 10.000.000,00 денари 452 м2 Кратово 2016 1/1 Стекнување со договор за подарок
Недвижен имот Имот на деца Стан 2.400.000,00 денари 90 м2 Скопје 2013 1/1 Стекнување со договор за подарок
Недвижен имот Имот на деца Стан 4.800.000,00 денари 81 м2 Скопје 2012 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Личен имот Двор 150.000,00 денари 259 м2 село Тополовиќ 1995 1/1 Стекнување со договор за подарок
Недвижен имот Личен имот Земјоделско земјиште - 620 м2 Нежилово 2000 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Личен имот Земјоделско земјиште 1.467.400,00 денари 62.420 м2 село Тополовиќ 1995 1/1 Стекнување со договор за подарок
Недвижен имот Личен имот Куќа 420.000,00 денари 80 м2 село Тополовиќ 1995 1/1 Стекнување на друг начин
Недвижен имот Личен имот Куќа 420.000,00 денари 80 м2 село Тополовиќ 1995 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Личен имот Шума и пасиште 375.120,00 денари 9378 м2 село Тополовиќ 1995 1/1 Стекнување со договор за подарок
Подвижен имот Имот на деца Моторни возила 1.600.000,00 денари Опел Инсигнија 2011/2011 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на деца Моторни возила 61.000,00 денари Сеат Ибица 2000/2000 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на деца Моторни возила 615.000,00 денари Опел Корса 2008/2008 Стекнување со договор за купопродажба
Долгови недал податок Кредит 3.690.000.00 2010 30 години

 Назад