Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Нола Исмајлоска Старова Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Заеднички имот Стан 7.000.000,00 денари 59 м2 со 58 м2 и 3 м2 Скопје 2015 1/1 Стекнување на друг начин
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 200.000,00 денари Митсубиши Паџеро 1991/2014 Стекнување со договор за подарок
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 800.000,00 денари Ренаулт Каптуре 2015/2015 Стекнување со договор за купопродажба
Долгови Личен имот Дозволено пречекорување на трансакциска сметка 200.000,00 денари - -
Долгови Личен имот Кредит 3.400.000,00 денари 2015 10 години
Друг имот Заеднички имот Накит и часовници 50.000,00 денари Стекнување на друг начин
Друг имот Заеднички имот Уметнички слики 50.000,00 денари Стекнување на друг начин

 Назад