Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Горан Мисовски Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на брачен другар Куќа 11.000.000,00 денари 180 м2 Скопје 2008 1/2 Стекнување со наследство
Недвижен имот Имот на брачен другар Лозје 2.500.000,00 денари 1.400 м2 Куманово 2008 1/3 Стекнување со наследство
Недвижен имот Имот на брачен другар Овошна градина 3.000.000,00 денари 3.466 м2 село Зубовце, Гостивар 2008 1/3 Стекнување со наследство
Недвижен имот Имот на брачен другар Стан 3.990.000,00 59 м2 Скопје - - Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Имот на брачен другар Шума 200.000,00 денари 350 м2 село Врановци 2008 1/3 Стекнување со наследство
Недвижен имот Имот на родители Стан 6.000.000,00 денари 120 м2 Скопје 1970 - Стекнување со договор за градба
Подвижен имот Имот на деца Моторни возила 360.000,00 денари БМВ 1 1.8д 2007/2015 Стекнување на друг начин
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 980.000,00 денари КИА Спортиџ /// Стекнување на друг начин
Долгови Имот на брачен другар Кредит 2.760.000,00 - -

 Назад