Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Јулиана Николова Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на родители Стан 4.600.000,00 денари 78 м2 Скопје 2013 - Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на родители Моторни возила 500.000,00 денари Хонда Акорд 2005/2016 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на родители Моторни возила 70.000,00 денари Опел Корса 1994/2001 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Друго 120.000,00 денари Музички инструмент - виолина 1952/1989 Стекнување со договор за купопродажба
Банкарски депозити Имот на родители Девизна сметка EUR 2.000,00 Стопанска банка 2015 Стекнување на друг начин
Банкарски депозити Имот на родители Девизна сметка EUR 2.000,00 Тутунска банка 2016 Стекнување на друг начин
Банкарски депозити Имот на родители Девизна сметка EUR 2.500,00 Охридска банка 2016 Стекнување на друг начин
Банкарски депозити Имот на родители Девизна штедна книшка EUR 2.000,00 Комерцијална банка 2015 Стекнување на друг начин

 Назад