Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Весна Пемова Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на брачен другар Деловен простор 1.500.000,00 денари 70 м2 Кавадарци 2006 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Имот на брачен другар Куќа 3.000.000,00 денари 69 м2 Кавадарци 2007 1/1 Стекнување со договор за подарок
Недвижен имот Имот на брачен другар Стан 2.400.000,00 денари 98 м2 Кавадарци 2007 1/1 Стекнување со договор за подарок
Недвижен имот Личен имот Стан 1.500.000,00 денари 31 м2 Скопје 1999 1/1 Стекнување со договор за подарок
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 250.000,00 денари Мазда 2 2008/2015 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 350.000,00 денари Митсубиши Лансер 2008/2009 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на деца Моторни возила 5.600,00 евра Форд Фиеста -/- Стекнување со договор за купопродажба
Други приходи недал податок Приходи од овоштарник 180.000,00 денари годишно
Банкарски депозити Имот на брачен другар Денарска штедна книшка денари 960.000,00 Еуростандард банка 2017 Стекнување на друг начин
Банкарски депозити Имот на деца Денарска штедна книшка денари 300.000,00 Еуростандард банка 2017 Стекнување на друг начин
Банкарски депозити Личен имот Денарска штедна книшка денари 810.000,00 Еуростандард банка 2017 Стекнување на друг начин

 Назад