Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Благица Ласовска Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на брачен другар Стан 400.000,00 денари 64 м2 Свети Николе 2004 1/1 Стекнување со договор за подарок
Недвижен имот Личен имот Двор 174.600,00 денари 291 м2 Свети Николе 2015 1/2 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Земјиште 377.400,00 денари 3145 м2 Свети Николе 2015 1/1 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Земјиште под објект 8.400,00 денари 14 м2 Свети Николе 2015 1/2 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Земјоделско земјиште 12.000,00 денари 100 м2 Свети Николе 2015 1/1 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Земјоделско земјиште 7.920,00 денари 66 м2 Свети Николе 2015 1/1 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Куќа 974.344,00 денари 131 м2 Свети Николе 2015 1/2 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот помошни простории 209.284,00 денари 25 м2 Свети Николе 2015 1/2 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот помошни простории 65.620,00 денари 13 м2 Свети Николе 2015 1/1 Стекнување со наследство
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 150.000,00 денари Даихатсу Териос 2003/2013 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 6.000,00 денари Застава 750 1983/2013 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 784.000,00 Сузуки Болено /// Стекнување со договор за купопродажба
Долгови Личен имот Кредитна картичка 150.000,00 денари 2014 2017

 Назад