Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Крсто Јовановски Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 155.000,00 денари Форд Фусион 2008/2017 Стекнување со договор за купопродажба
Долгови Личен имот Кредит 660.000,00 денари 2016 7 години

 Назад