Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Мира Стојчевска Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на брачен другар Куќа 1.428.408,00 денари 162 м2 Делчево 2007 1/1 Стекнување со наследство
Недвижен имот Имот на брачен другар Куќа со двор и земјоделско земјиште / 15 м2 со 15 м2 и 32 м2 Делчево - 1/5 Стекнување со наследство
Недвижен имот Имот на брачен другар Стан - 33 м2 Скопје 2018 - Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 680.000,00 денари Пежо 206 2009/2009 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на деца Моторни возила 273.000,00 денари Поло 1,4 2006/2017 Стекнување со договор за купопродажба
Други приходи Имот на брачен другар Плата 24.200,00 денари месечно
Банкарски депозити Имот на брачен другар Денарска платежна картичка денари 138.600,00 Уни банка - Стекнување на друг начин
Банкарски депозити Личен имот Девизен депозит EUR 1.300,00 Уни банка - Стекнување на друг начин
Долгови Имот на брачен другар Кредитна картичка 40.000,00 денари - -
Долгови Личен имот Кредит 600.000,00 денари 2016 2024
Долгови Личен имот Кредитна картичка 32.000,00 денари - -

 Назад