Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Драган Данев Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Личен имот Стан 5.618.100,00 денари 102 м2 Скопје 2012 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 380.400,00 денари Опел Астра 2010/- Стекнување со договор за купопродажба
Долгови Личен имот Кредит 35.000,00 евра 2012 2032

 Назад