Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Агим Шаќири Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 120.000,00 денари Мерцедес Бенз 1999/2017 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 350.000,00 денари Мерцедес Бенз Е 220 СДИ -/2018 Стекнување на друг начин
Долгови Личен имот Кредит 1.500.000,00 - -

 Назад