Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Љубен Арнаудов Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на брачен другар Двор - 300 м2 Охрид 2006 1/1 Стекнување со наследство
Недвижен имот Имот на брачен другар Двор 654.000,00 денари 53 м2 Охрид 2006 1/1 Стекнување со договор за подарок
Недвижен имот Имот на брачен другар Куќа 6.787.000,00 денари 200 м2 Охрид 2006 1/1 Стекнување со наследство
Недвижен имот Имот на брачен другар Стан 4.250.000,00 денари 53 м2 Охрид 2006 1/1 Стекнување со договор за подарок
Недвижен имот Личен имот Куќа 37.000.000,00 денари 166 м2 Охрид 2015 1/1 Стекнување со наследство
Подвижен имот Имот на деца Моторни возила 916.350,00 Ауди 2.0 ТДИ 2015/2019 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 276.000,00 денари Рено Меган 2005/2006 Стекнување со договор за купопродажба
Долгови Имот на брачен другар Кредит 60.000,00 денари 2015 2020
Долгови Имот на брачен другар Кредитна картичка 60.000,00 денари - -
Долгови Личен имот Кредитна картичка 300.000,00 денари - -

 Назад