Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Зиадин Села Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Личен имот Земјиште 2.043.333,00 денари 3.190 м2 село Ливада, Струга 2016 1/1 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Куќа 4.896.000,00 денари 300 м2 село Ливада, Струга 2016 1/1 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Шума 3.678.000,00 денари 15.157 м2 Бегова шума, Струга 2016 1/1 Стекнување со наследство
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 600.000,00 денари Јагуар С-тајп 2.7Д 2006/2013 Стекнување со договор за купопродажба
Банкарски депозити Личен имот Трансакциона сметка денари 3.262,00 Стопанска банка 2017 Стекнување на друг начин
Долгови Личен имот Кредит 610.000,00 денари 2014 4 години

 Назад