Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Талат Џафери Претседател Собрание на Република Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Личен имот Куќа 11.000.000,00 денари 340 м2 село Форино, Гостивар 1992 1/1 Стекнување со договор за градба
Недвижен имот Личен имот Стан 2.131.402,00 денари 46 м2 Скопје 2013 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на деца Моторни возила 12.500,00 еур БМВ 2011/2018 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на деца Моторни возила 120.000,00 денари Фолксваген Буба 1999/2014 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила / Ауди А4 2008/2008 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 184.500,00 денари Ауди А4 2008/2018 Стекнување со договор за купопродажба
Други приходи Имот на брачен другар Плата 17.000,00 денари месечно
Долгови Личен имот Кредит 26.500,00 евра 2012 2032
Долгови Личен имот Кредит 550.000,00 денари 2016 2023

 Назад