Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Талат Џафери Претседател Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Личен имот Куќа 11.000.000,00 денари 340 м2 село Форино, Гостивар 1992 1/1 Стекнување со договор за градба
Недвижен имот Личен имот Стан 2.131.402,00 денари 46 м2 Скопје 2013 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на деца Моторни возила 12.500,00 еур БМВ 2011/2018 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 7.500,00 ЕУР Ауди А6 2008/2014 Стекнување со договор за купопродажба
Други приходи Имот на брачен другар Плата 17.000,00 денари месечно
Долгови Личен имот Кредит 1.746.600,00 денари 2019 72 месеци

 Назад