Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Бујар Османи Заменик Претседател на Владата на РМ задолжен за европски прашања Влада на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на родители Куќа со двор 11.000.000,00 денари 400 м2 Скопје 2012 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 180.000,00 денари Опел Корса 2004/2017 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 360.000,00 денари Ауди А6 2004/2013 Стекнување со договор за купопродажба
Други приходи Имот на брачен другар Плата 25.000,00 денари месечно
Други приходи Имот на родители Пензија 17.000,00 денари месечно
Долгови Личен имот Заем 1.660.000,00 денари 2012 -
Долгови Личен имот Кредит 3.690.000,00 денари 2012 2032

 Назад