Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Невенка Стаменковска Стојковски Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на родители Куќа - 50 м2 Скопје - - Стекнување со наследство
Недвижен имот Имот на родители Стан 1.500.000,00 денари 45 м2 Скопје 2003 - Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Имот на родители Стан 2.130.148,00 денари 40 м2 Скопје 2007 - Стекнување со наследство
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 220.000,00 Пежо 307 2005/2015 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на родители Моторни возила / Форд Фиеста /// Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила - Опел Корса 1.4 2001/2010 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила - Форд Фусион 2008/2016 Стекнување со договор за купопродажба
Долгови Личен имот Кредит 240.000,00 денари 2016 2019
Долгови Личен имот Кредит 280.000,00 / 2025

 Назад