Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Садула Дураки Министер Министерство за животна средина и просторно планирање

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на брачен другар Земјоделско земјиште 922.500,00 денари 4382 м2 Република Македонија 2010 - Стекнување со наследство
Недвижен имот Имот на родители Земјоделско земјиште 450.000,00 ден 21.022 м2 Република Македонија 2011 - Стекнување со наследство
Недвижен имот Имот на родители Стан 1.400.000,00 денари 58 м2 Скопје 2017 - Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 120.000,00 денари А класс -/- Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 370.000,00 денари Ауди А4 1.9 2003/2003 Стекнување на друг начин
Банкарски депозити Личен имот Девизна штедна книшка USD 21.000,00 Комерцијална банка 2011/17 Стекнување на друг начин

 Назад