Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Сухејл Фазлиу Министер Министерство за локална самоуправа

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на родители Земјиште - 6800 м2 - - - - недал податок -
Недвижен имот Имот на родители Куќа 120.000,00 евра 300 м2 Скопје - - - недал податок -
Подвижен имот Имот на сестра Моторни возила - Ауди А2 2002/2015 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила - Голф 3 1997/2010 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 8.000,00 евра Пасат 2006/2013 Стекнување со договор за купопродажба

 Назад