Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Александар Бајдевски Заменик на министер Министерство за информатичко општество и администрација

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на родители Стан 4.300.000,00 денари 74 м2 Скопје 2007 - Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 750.000,00 денари Опел Астра 1.4 2011/2014 Стекнување со договор за купопродажба
Банкарски депозити Имот на брачен другар Девизна штедна книшка EUR 12.169,00 Тутунска банка Скопје 2002/2017 Стекнување на друг начин
Банкарски депозити Имот на брачен другар Девизна штедна книшка EUR 9.058,00 Тутунска банка Скопје - Стекнување на друг начин
Банкарски депозити Личен имот Трансакциона сметка - Комерцијална банка Скопје - Стекнување на друг начин
Долгови Имот на брачен другар Кредитна картичка 45.000,00 денари тековно тековно
Долгови Личен имот Кредитна картичка 65.000,00 денари тековно тековно

 Назад