Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Костадин Костадинов Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 100.000,00 денари Мотор Хонда ЦРФ 250 2007/2017 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 450.000,00 денари Ауди А6 2004/2015 Стекнување со договор за купопродажба
Банкарски депозити Личен имот Денарска платежна картичка денари 70.000,00 Комерцијална банка 2017 Стекнување на друг начин
Долгови Личен имот Кредит 290.000,00 денари 2016 2017

 Назад