Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Агим Муртезанов Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на родители Куќа - 180 м2 Чашка 1998 - - недал податок -
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 360.000,00 денари Мерцедес е 220 2002/2015 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 420.000,00 денари Мерцедес Спринтер 313 2004/2011 Стекнување со договор за купопродажба
Долгови Личен имот Кредит 25.000,00 денари 2016 -

 Назад