Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Албон Џемаиљи Градоначалник Општина Боговиње

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на родители Двор 4.236.000,00 денари 690 м2 Боговиње 1982 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Имот на родители Деловен простор 55.350.000,00 денари 90 м2 Тирана, Албанија 1991 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Имот на родители Земјиште 3.248.000,00 денари 7.922 м2 Боговиње 1995 1/3 Стекнување со наследство
Недвижен имот Имот на родители Куќа 6.447.000,00 денари 420 м2 Боговиње 1982 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Имот на родители Стан 3.977.500,00 денари 90 м2 Тирана, Албанија 2005 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Имот на родители Стан 7.810.000,00 денари 87 м2 Тирана, Албанија 2016 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 295.200,00 денари Опел Астра 2005/2005 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 304.425,00 денари Опел Зафира 2006/2014 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 560.105,00 денари - -/- Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 584.250,00 денари Мерцедес Е270 2003/2010 Стекнување со договор за купопродажба
Друг имот Имот на брачен другар Лекови во ПЗУ Аптека „Еларда“ 1.300.000,00 денари Стекнување со договор за купопродажба

 Назад