Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Анета Симеска Димоска Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на брачен другар Деловен простор 900.000,00 денари 54 м2 Македонски Брод 2005 1/1 Стекнување со договор за градба
Недвижен имот Имот на брачен другар Куќа 1.200.000,00 денари 64 м2 Македонски Брод 1999 1/1 Стекнување со договор за подарок
Недвижен имот Имот на брачен другар Куќа со помошни простории 350.000,00 855 м2 Македонски Брод 2016 1/1 Стекнување на друг начин
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 120.000,00 денари Опел Комбо 1999/2000 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 300.000,00 Голф 1.9 тди 2005/2017 Стекнување со договор за купопродажба
Долгови Имот на брачен другар Кредит 150.000,00 денари 2015 -
Долгови Личен имот Кредит 500.000,00 денари / /
Долгови Личен имот Кредит 600.000,00 денари 2013 2020

 Назад