Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Добрила Кацарска Судија Основен суд Скопје 1

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на родители Селска куќа 6.500,00 евра 50 м2 Ресенско 1954 - недал податок -
Недвижен имот Имот на родители Стан 54,16 м2 Скопје 2007 Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Личен имот Земјиште 400.000,00 денари 830 м2 и 1205 м2 М.В Село и КО Подомчани - 1/2 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Паркинг простор 17,86 м2 Скопје 2008 Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Личен имот Стан 86,10 м2 Скопје 2007 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на деца Моторни возила Хјундаи Гец /2004 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 1.339.200,00 денари хјундаи тускон 1.7 црди -/2016 Стекнување со договор за купопродажба
Банкарски депозити Личен имот Девизна платежна картичка Дајнерс клуб - недал податок -
Банкарски депозити Личен имот Денарска штедна книшка плата Комерцијална банка - недал податок -
Долгови Личен имот Кредит 1.696.817,00 денари 2008 10 години

 Назад