Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Висар Ганиу Градоначалник Општина Чаир

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Личен имот Стан - 86 м2 РМ 2013 - Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 180.000,00 денари Рено Клио 2003/2015 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 615.000,00 денари Фолксваген Голф 6 2009/2016 Стекнување со договор за купопродажба
Други приходи Имот на брачен другар Плата 22.000,00 денари -
Други приходи Личен имот Плата 50.000,00 денари -
Долгови Личен имот Кредит 2.460.000,00 - -

 Назад