Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Калинка Габер Државен секретар Секретаријат за европски прашања

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Заеднички имот Стан 4.000.000,00 67 м2 + 3 м2 Скопје 2008 1/2 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 180.000,00 Опел Астра 2005/2005 Стекнување со договор за купопродажба
Долгови Личен имот Кредитна картичка 65.000,00 2016 -

 Назад