Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Ѓонул Бајрактар Заменик на министер Министерство за труд и социјална политика

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Заеднички имот Стан 5.999.760,00 денари 96 м2 Скопје 2018 1/2 Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Личен имот Земјиште 1.230.000,00 денари 60 м2 Струга - 1/1 Стекнување со наследство
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 276.000,00 денари Опел Астра 2007/2011 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 48.000,00 денари Даеву Матиз 2004/2008 Стекнување со договор за купопродажба
Долгови Имот на брачен другар Кредит 800.000,00 денари 2018 2028
Долгови Личен имот Кредит 600.000,00 денари 2017 2025

 Назад