Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Иса Абази Член на управен одбор ЈП за Пасишта

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на родители Земјоделско земјиште 6.100.000,00 денари 20.000 м2 село Отла - - Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Куќа 5.300.000,00 денари 450 м2 село Отла - - Стекнување со наследство
Подвижен имот недал податок Моторни возила 250.000,00 денари Фолксваген Голф 4 2003/2016 - недал податок -

 Назад