Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Музафер Бајрам Министер без ресор Влада на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на родители Куќа 12.280.000,00 305 м2 Скопје 1991 - Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Имот на родители Стан 3.070.000,00 52 м2 Скопје 2006 - Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 60.000,00 Даеву Ланос 1998/2018 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на родители Моторни возила 90.000,00 Шевролет Спарк 1.0 2006/2014 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 405.240,00 Мерцедес Бенз цлк 270 цди 2002/2015 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 417.520,00 Мерцедес Бенз ц220 цди 2002/2013 Стекнување со договор за купопродажба

 Назад