Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Исмаил Абази Директор ДСД Томе Стефановски - Сениќ

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот недал податок Двор 2.000.000,00 200 м2 Кичево / / Стекнување со наследство
Недвижен имот недал податок Земјоделско земјиште 2.000.000,00 4000 м2 Кичево / / Стекнување со наследство
Недвижен имот недал податок Куќа 2.000.000,00 200 м2 Кичево / / Стекнување со наследство
Недвижен имот недал податок Стан 4.800.000,00 117 м2 Скопје 2001 / Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 61.000,00 Форд КА /// Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот недал податок Моторни возила 90.000,00 Голф 4 2001/2006 Стекнување со договор за купопродажба
Други приходи недал податок плата 56.613,00 јануари 2020
Долгови недал податок Кредит 610.000,00 2008 /

 Назад