Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Александар Бајдевски Заменик на министер Министерство за информатичко општество и администрација

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на родители Стан 4.300.000,00 денари 74 м2 Скопје 2007 - Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 750.000,00 денари Опел Астра 1.4 2011/2014 Стекнување со договор за купопродажба
Банкарски депозити Имот на брачен другар Девизна сметка - Тутунска банка Скопје - Стекнување на друг начин
Банкарски депозити Имот на брачен другар Штеден влог EUR 12.208,80 Тутунска банка Скопје 2002 Стекнување на друг начин
Банкарски депозити Имот на брачен другар Штеден влог EUR 15.520,97 Тутунска банка Скопје - Стекнување на друг начин
Банкарски депозити Личен имот Трансакциона сметка - Комерцијална банка Скопје - Стекнување на друг начин
Долгови Имот на брачен другар Кредитна картичка 45.000,00 денари тековно тековно
Долгови Личен имот Кредитна картичка 65.000,00 денари тековно тековно

 Назад