Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Иванка Василевска Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на брачен другар Земјиште 600.000,00 денари 1.390 м2 Горна Матка, Сарај 2013 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Имот на брачен другар Стан 5.000.000,00 денари 86 м2 Скопје 2019 1/1 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Стан 2.892.960,00 денари 78 м2 Сопиште 2020 1/1 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Стан 4.546.080,00 денари 123 м2 Сопиште 2020 1/1 Стекнување на друг начин
Подвижен имот Имот на брачен другар Други превозни средства 600.000,00 денари Мотор Јамаха 2016/2017 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 700.000,00 денари Нисан Х треил 2009/2009 Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Имот на брачен другар Моторни возила 750.000,00 денари Цитроен Ц3 2020/2020 Стекнување со договор за купопродажба
Банкарски депозити Личен имот Девизна сметка 6.500,00 ЕУР Шпаркасе банка - Стекнување со наследство
Долгови Личен имот Кредит 1.200.000,00 денари 2019 120 месеци
Долгови Личен имот Кредит 50.800,00 ЕУР 2019 360 месеци

 Назад