Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Дајанчо Ефтимов Пратеник Собрание на Република Северна Македонија

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Личен имот Стан - 97 м2 Струмица - - Стекнување со договор за купопродажба
Подвижен имот Личен имот Моторни возила 200.000,00 денари Тојота Корола 2005/2016 Стекнување со договор за купопродажба
Банкарски депозити Личен имот Денарски депозит 450.000,00 денари Стопанска банка АД Битола - - недал податок -
Долгови Имот на брачен другар Кредит 609.000,00 - -

 Назад