Државна комисија за спречување корупција

ПОДАТОЦИТЕ ОД АНКЕТНИТЕ ЛИСТОВИ
ЗА ИМОТНАТА СОСТОЈБА НА ИЗБРАНИТЕ И ИМЕНУВАНИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ

 

Детален преглед

Име Презиме Функција Институција
Јагода Шахпаска Министер Министерство за труд и социјална политика

Имот Сопственост Тип имот Вредност Карактеристика Основ на стекнување
Недвижен имот Имот на брачен другар Гаража 170.000,00 денари 17 м2 Берово 2011 1/1 Стекнување со договор за подарок
Недвижен имот Имот на брачен другар Земјоделско земјиште / 0,22 хектари Берово 2011 1/1 Стекнување со договор за подарок
Недвижен имот Имот на брачен другар Земјоделско земјиште / 0,77 хектари Скопје 2011 1/1 Стекнување со договор за подарок
Недвижен имот Имот на брачен другар Куќа 2.140.000,00 денари 160 м2 Берово 2011 1/1 Стекнување со договор за подарок
Недвижен имот Имот на брачен другар Стан 3.485.075,00 денари 62 м2 Скопје 2013 1/1 Стекнување со договор за купопродажба
Недвижен имот Личен имот Гаража / 17 м2 Битола 2016 1/2 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Двор / 212,9 м2 Битола 2016 1/2 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Земјиште под објект / 111 м2 Битола 2016 1/2 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Помошни објекти / 17,89 м2 Битола 2016 1/2 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот помошни простории / 17 м2 Битола 2016 1/2 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот помошни простории / 73 м2 Битола 2016 1/2 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Стан / 81 м2 Битола 2016 1/2 Стекнување со наследство
Недвижен имот Личен имот Стан / 81 м2 Битола 2016 1/2 Стекнување со наследство
Подвижен имот Личен имот Моторни возила - Фолксваген Голф 2009/2009 Стекнување со договор за купопродажба
Долгови Имот на брачен другар Кредит 1.187.954,00 денари 2013 2027

 Назад